Wanneer:
17/03/2019 @ 13:00
2019-03-17T13:00:00+01:00
2019-03-17T13:15:00+01:00
Waar:
Het Wapen van Bloemendaal
Zijlvest 1a
2011 VB Haarlem
Kosten:
Er wordt met de pet rondgegaan
Contact:
Theater aan de Toog

Het eerste theaterfestival in cafés in Haarlem
Theater aan de Toog neemt je mee op een korte wandeling van café naar café waar verschillende theatermakers uit Haarlem je verrassen met een voorstelling. Kom kijken, lachen en huilen. En geniet van gratis theater in jouw favoriete kroeg. Of ga juist eens ergens anders naar binnen en proef de sfeer onder het genot van een drankje, gezelligheid en een korte voorstelling.

Vier voorstellingen in vier cafés
Maak een keuze en kies een van de vier voorstellingen. Zoek een plekje aan de bar of ergens anders in het café en maak een bijzondere ervaring mee. Alle voorstellingen duren maar kort, dus je kunt deze middag alle voorstellingen af. Als er natuurlijk plaats is in het café, want vol = vol! Kom dus op tijd, bestel een drankje en neem plaats. Kun je er niet in? Wees niet bang, er zijn nog andere uitspanningen waar je misschien wél naar binnen kunt. Er zijn namelijk vier theatervoorstellingen op vier verschillende locaties.

Gert & Hermien op tour in Café Het Wapen van Bloemendaal
We zijn getuige van een liveoptreden van een Gert & Hermien tributeband. Theo en Lia nemen je mee naar de wereld van het illustere zangduo. Of zien we toch voornamelijk hun eigen sores? Met deze voorstelling wordt theater verpakt in een ouderwets kroegoptreden. Een verrassing voor theaterliefhebbers en stamgasten.

Spelers: Nel Moerman en Geoffrey Courchaine
Regie en tekst: Marcel Kragt

Project Fors Theatermakers is een Haarlems theaterplatform zonder leden. Per voorstelling wordt de ideale spelersgroep samengesteld. Het repertoire is zeer divers te noemen; van karaoke, via komedie tot drama.

Met de pet rond
De voorstellingen zijn gratis, maar een bijdrage in de pet van de acteurs mag altijd. Na de voorstelling gaan de spelers dus met de pet rond voor een fijne bijdrage.